Gözde Seda Altuner kaç yaşında, evli mi? Sadakatsiz'in Gönül'ü Gözde Seda Altuner kimdir?

Gözde Seda Altuner'in yaşı yer aldığı yapımlar yoğun ilgi gördü. Ünlü oyuncu Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrollerinde yer aldığı dizi Sadakatsiz'de Gönül karakteri ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Tiyatro eğitimi alan başarılı oyuncu aynı zamanda senaryoda yazmaktadır. Gözde Seda Altuner kaç yaşında, evli mi? Sadakatsiz'in Gönül'ü Gözde Seda Altuner kimdir?

Gözde Seda Altuner, Sadakatsiz dizisinde Derin'in annesi Gönül'ü canlandırıyor. Başarılı oyuncu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler Gözde Seda Altuner kaç yaşında, evli mi? Sadakatsiz'in Gönül'ü Gözde Seda Altuner kimdir? sorularına yanıt arıyor. İstanbul doğumlu oyuncu Kocan Kadar Konuş: Diriliş, Öyle Bir Geçer Zamanki gibi yapımlarda yer almıştır.

GÖZDE SEDA ALTUNER KİMDİR?

Şu sıralar Sadakatsiz disinde Gönül'e hayat veren Gözde Seda Altuner 1982 yılının Haziran ayında İstanbul'da dünyaya geldi. Güzel oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Seda Altuner oyunculuğun yanı sıra, senaryo yazarı olarak da çalışmalarda bulundu. İlk kamera önü oyunculuk deneyimini ise 2005 senesinde Ev Hapsi isimli dizi ile gerçekleştirdi. Daha sonra bir çok sinema ve dizi projesinde rol aldı. Cast-ı Olan mı Var adlı kısa filmin senaryosunu yazdı ve ayrıca rol aldı.

GÖZDE SEDA ALTUNER'İN OYNADIĞI FİLM VE DİZİLER

2020 – Sadakatsiz (TV Dizisi 2020)

2018 – Söz Vermiştin (Bilge)

2018 – Avlu

2018 – Street / Cadde (Kısa Film)

2016 – Paramparça (Leyla Baltacı)

2016 – Kocan Kadar Konuş: Diriliş (Ece)

2013 – Celal ile Ceren

2011 – Cast-ı Olan mı Var (İşsiz Oyuncu, Kısa Film)

2010 – Öyle Bir Geçer Zaman ki

2009 – Çılgın Kanal (Sevcan)

2009 – Melekler ve Kumarbazlar

2008 – İş Arıyoruz (Pelin)

2007 – Hayat Kavgam

2007 – Eşref Saati (Lütfiye)

2005 – Ev Hapsi