Görenler şaşkın! Yıllar ne çabuk geçmiş... Kısmetse Olur'un Hazal Atabek'i bambaşka birisi oldu çıktı!

Kısmetse Olur'un Hazal Atabek'i bambaşka birisi oldu çıktı. 2016 yılında Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Kısmetse Olur isimli yarışmada en dikkat çeken isimlerden birisi de Hazal Atabek'ti. Fenomen yarışmacı yeni tarzıyla dikkatleri üzerine çekti. Kendisine kısa saçlı yeni bir imaj yaratan ünlü isim sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor ve paylaşımları takipçileri tarafından yakından takip ediliyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur isimli programda ün kazanan Hazal Atabek'in son hali hayranlarını şaşırttı. Yarışmadan sonra gözlerden uzak bir hayatı tercih eden yarışmacı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. 500 bine yakın takipçisi olan Hazal Atabek'in son paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu. Paylaşımı görenler "Yıllar ne çabuk geçmiş...." yorumlarını yaptı.

SON HALİ GÖRENLERİ ŞAŞIRTIYOR

Kısmetse Olur isimli programda ün kazanan Hazal Atabek'in son hali hayranlarını şaşırttı.

GÖZLERDEN UZAK...

Programdan sonra gözlerden uzak bir hayatı tercih eden yarışmacı sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

500 bine yakın takipçisi olan Hazal Atabek'in son paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu.

"YILLAR NE ÇABUK GEÇMİŞ..."

Hazal Atabek'in paylaşımı görenler "Yıllar ne çabuk geçmiş...." şeklinde yorumlar yapıyor.

O artık başka birisi... Kısmetse Olur'un duru güzeli Nur Erkoç değişimiyle sosyal medyada olay oldu!

HAZAL ATABEK KİMDİR?

Kısmetse Olur'da en favori adaylardan birisi olan Hazal Atabek, 1994 yılında Ankara'da dünyaya geldi. 28 yaşında olan Atabek, yarışmaya katılmadan önce işletmecilik yapıyordu. Yarışmadan sonra ise gözlerden uzak kalmayı tercih etti.