Diriliş Ertuğrul'un Bamsı'sı değişimiyle ağızları açık bıraktı! Görenler onu tanıyamıyor!

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinde canlandırdığı Bamsı Beyrek karakteriyle milyonların sevgisini kazanan Nurettin Sönmez değişimiyle herkesi şaşırttı. Geçen sezon Kuruluş Osman'ın 60. bölümünde diziye veda eden ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncunun paylaştığı fotoğrafın altına dizideki rol arkadaşı Cavit Çetin Güner ''Ruhundan güzellik akıyor'' şeklinde yorum yaptı.

Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Bamsı Bey karakteriyle ünlenen Nurettin Sönmez son olarak geçen sezon Kuruluş Osman dizisinde rol almıştı. 60. bölümde diziden ayrılan ünlü oyuncu bir süredir yeni bir projede yer almıyor. Sönmez'in son halini gören hayranları ise diziden sonra çok değiştiğini, gençleştiğini söylüyor.

DEĞİŞİMİ DİKKAT ÇEKTİ...

Nurettin Sönmez değişimiyle herkesi şaşırttı. Kuruluş Osman'ın 60. bölümünde diziye veda eden ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

ROL ARKADAŞLARINDAN YORUM

Ünlü oyuncunun paylaştığı fotoğrafın altına dizideki rol arkadaşı Cavit Çetin Güner "Ruhundan güzellik akıyor" şeklinde yorum yaptı.

NURETTİN SÖNMEZ KİMDİR?

Nurettin Sönmez, 24 Temmuz 1978 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Eğitimine İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği'nde başlamış daha sonra ise Diyalog İletişimcilik Okulu ve Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde de devam etmiştir. Akşam editörleri bu haberi sizler için derledi.

İlk defa Mavi Kelebekler adlı diziyle ekranların karşısına çıkan Nurettin Sönmez, ve Diriliş Ertuğrul adlı dizide oynadı. Kuruluş Osman adlı dizide oynamış ve 2021 sezon finalinde diziye veda etti.