Gören dönüp bir daha bakıyor! Diriliş Ertuğrul'un Doğan Alp'i Cavit Çetin Güner çok değişti!

Diriliş Ertuğrul'un Doğan Alp'i Cavit Çetin Güner çok değişti. Gören dönüp bir daha bakıyor. Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Doğan Alp karakteriyle çok sevilen Cavit Çetin Güner değişimiyle hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. 2019 yılında Yasak Elma'da oynayıp bir süre sonra diziye veda eden ünlü oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Ünlü oyuncunun paylaştığı fotoğrafın altına Diriliş Ertuğrul'daki rol arkadaşlarından da yorumlar geliyor.

2014-2019 tarihleri arasında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Doğan Alp karakteriyle ünlenen Cavit Çetin Güner son olarak Yasak Elma dizisinde dizisinde Hilmi karakteriyle yer almıştı. Diziden bir süre sonra ayrılan ünlü oyuncu uzun zamandır yeni bir projede yer almıyor. Instagram'da yaklaşık 890 bin takipçisi bulunan ünlü oyuncu çektiği fotoğrafları hesabından ara ara paylaşıyor. Cavit Çetin Güner'in son halini gören hayranları ise diziden sonra çok değiştiğini söylüyor.

YASAK ELMA'DA DA OYNAMIŞTI

Diriliş Ertuğrul'daki Doğan karakteriyle çok sevilen Cavit Çetin Güner son olarak Yasak Elma dizisinde dizisinde Hilmi karakterini canlandırmıştı.

Diziden bir süre sonra ayrılan ünlü oyuncu uzun zamandır yeni bir projede yer almıyor.

Instagram'da yaklaşık 900 bin takipçisi bulunan ünlü oyuncu çektiği fotoğrafları hesabından ara ara paylaşıyor.

Cavit Çetin Güner'in son halini gören hayranları ise diziden sonra çok değiştiğini söylüyor.

CAVİT ÇETİN GÜNER KİMDİR?

Cavit Çetin Güner, 21 Şubat 1986 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Bursalıdır. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Kameralar karşısına ilk kez Hayat Bilgisi adlı dizi ile geçen Cavit Çetin Güner; Hayat Bilgisi, Ödünç Hayat, Yalancı Yarim, Annem, Leyla ile Mecnun, Ustura Kemal, Stajyer Mafya, Diriliş Ertuğrul gibi projelerde yer aldı.