Gönülleri coşturur ayla güneşin türküsünde, hangi şehrin adı söylendikten sonra bulunmaz eşin denir?

19 Ocak Kim Milyoner Olmak İster özel bölümünde sorulan ‘’Gönülleri coşturur ayla güneşin’’ sözünün geçtiği türkünün başında, hangi şehrin adı iki kez söylendikten sonra ‘’bulunmaz eşin’’ denir? sorusunun yanıtı nedir? Bir yarışmacıya zor anlar yaşatan ‘’Gönülleri coşturur ayla güneşin’’ sözünün geçtiği türkünün başında, hangi şehrin adı iki kez söylendikten sonra ‘’bulunmaz eşin’’ denir? sorusunun cevabı yarışmayı takip edenler tarafından araştırılıyor. İşte, ‘’Gönülleri coşturur ayla güneşin’’ sözünün geçtiği türkünün başında, hangi şehrin adı iki kez söylendikten sonra ‘’bulunmaz eşin’’ denir? sorusunun yanıtı. Murat Yıldırım’ın sunuculuğunu yaptığı yarışmada büyük ödül 1 milyon TL değerinde. Bu ödülü kazanmak için 15 soruyu da doğru bilmek gerekiyor.

‘’Gönülleri coşturur ayla güneşin’’ sözünün geçtiği türkünün başında, hangi şehrin adı iki kez söylendikten sonra ‘’bulunmaz eşin’’ denir? Kim Milyoner Olmak İster’de bir yarışmacıya sorulan ‘’Gönülleri coşturur ayla güneşin’’ sözünün geçtiği türkünün başında, hangi şehrin adı iki kez söylendikten sonra ‘’bulunmaz eşin’’ denir? sorusunun yanıtı araştırılıyor. ATV’nin sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster 19 Ocak özel bölümünde ‘’Gönülleri coşturur ayla güneşin’’ sözünün geçtiği türkünün başında, hangi şehrin adı iki kez söylendikten sonra ‘’bulunmaz eşin’’ denir? yanıtı merak ediliyor. Yıllardır ekranlara gelen yarışma programında büyük ikramiyeyi bilen kişi 1 milyon TL değerinde ödülün sahibi oluyor. 

‘’Gönülleri coşturur ayla güneşin’’ sözünün geçtiği türkünün başında, hangi şehrin adı iki kez söylendikten sonra ‘’bulunmaz eşin’’ denir?

A: Malatya

B: Ankara

C: Amasya

D: Isparta

Cevap: Malatya (A)