Gönül Yazar: ''Geceleri yalnızlıktan ağlıyorum''

Gönül Yazar, gözünü kaybettiği haberleri gündeme geliyor. Sabah'a röportaj veren Gönül Yazar, hem sağlık durumu hakkında bilgi verdi hem de özel hayatı hakkında itirafta bulundu.

Gönül Yazar sağlık durumu haberleri ile son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Sabah'a röportaj veren Gönül Yazar, hayatı ve sağlık durumu hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Yalnız yaşadığını belirten sanatçı, "Yapayalnızım. Geceleri yalnızlıktan ağlıyorum. Ama hayat bu. Annem, babam ve ablam öldü. Kızım var ama o da Bodrum'da yaşıyor. Zaten kızım anneci bir çocuk da değil. Arkadaşlarına daha çok düşkün, onlarla mutlu oluyor. Babamın ikinci evliliğinden iki tane erkek kardeşim var. Onlar ve çocukları benimle ilgileniyor. Sık sık görüşüyoruz." dedi.

Geçirdiği kazayı da anlatan Yazar, "Kasım ayında yerdeki halının kayması sonucu duvara çarptım. Duvarın sivri tarafına denk geldiğim için bir gün sonra gözlerim mosmor uyandım. Olaydan bir süre sonra da sol gözüm bulanık görmeye başladı. Sonra da hiç görmemeye başladım. Resmen kör oldum. Özel bir hastaneye gittim. Operasyon geçirdim. Sol gözüme üç tane akıllı lens takıldı. Doktorumun tavsiyesi üzerine diğer gözüme de üç tane akıllı lens konuldu. Bir gün sonra gözümdeki bant açılınca sevinçten "Görüyorum" diye bağırdım. Şimdi eskisinden çok daha iyi görüyorum, şükürler olsun. Sağlığım genel olarak çok iyi. Ama bir ev kazası daha geçirdim. Doğum günümün sabahı banyoda düşüp kaburgamı da kırdım. Onu da atlattım şükür. Yalnız yaşamanın zorlukları bunlar." ifadelerini kullandı.

"DEMET AKALIN'I BEĞENİYORUM"

Son dönemin popüler konusu sahne kıyafetleri hakkında da konuşan Akalın, "Gülşen evli bir kadın ve evladı da var. Onun sahne kostümüyle ilgili konuşmak bana düşmez. Eşi böyle giyinmesini kabul ediyorsa, kimseye söz düşmez. Onun soyadını Gülşen taşıyor sonuçta. Ben Demet Akalın'ın sahne kıyafetlerini çok beğeniyorum. Şarkılarını da öyle, sesine çok uygun şarkılar seçiyor." cevabını verdi.