Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'dan yakın dostu Murat Dalkılıç'a büyük ihanet! Arkadaşının aşkıyla sevgili olmuş

Ekranlarının aranın yüzlerinden olan yakışıklı oyuncu Berk Atan başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da magazin manşetlerini süsleyen isimler arasında yerini alıyor. ''Güneşin Kızları'' dizisinin ardından bir anda yıldızı parlayan Berk Atan'ın aşk hayatı da oldukça hareketli. Atan'ın Çağla Boz ile yaşadığı aşkın ardından şaşırtan bir gerçek ortay çıktı. Çağla Boz'un Atan'ın yakın dostu Murat Dalkılıç'ın eski sevgilisi olduğu öğrenildi.

Katıldığı programlar ve yer aldığı projeler ile son dönemin parlayan yıldızları arasında gösterilen yakışıklı oyuncu Berk Atan, 2011 Best Model of Turkey'de "Gelecek Vaat Eden"; 2012 Best Model of Turkey'de ise birinci seçildi.

Her Şey Yolunda dizisindeki Selçuk Demircioğlu karakteri ile oyunculuğa adım atan Berk Atan, farklı projelerde rol alsa da Evrim Alasya, Emre Kınay, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Hande Erçel ve İrem Helvacıoğlu gibi isimlerin rol aldığı Güneşin Kızları dizisinde hayat verdiği "Savaş Mertoğlu" ile gönüllere taht kurdu.

Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Atan, şimdilerde TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı "Taner" karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor.

Oyunculuğu ile adeta izleyiciyi mest eden Atan, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Hızlı bir aşk hayatı olan Atan, son olarak sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu ile aşk yaşadı.

BERK ATAN'IN MURAT DALKILIÇ'IN ESKİ AŞKIYLA BİR DÖNEM SEVGİLİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Ancak yakışıklı oyuncu hakkında şaşırtan bir gerçek de ortaya çıktı. Bir dönem Çağla Boz ile aşk yaşayan Atan'ın Murat Dalkılıç'a "ihanet" ettiği öğrenildi.

Murat Dalkılıç'ın eski sevgilisi olarak bilinen Çağla Boz ile aşk yaşamış olan Berk Atan'ın Murat Dalkılıç ile olan arkadaşlığı bitti. Atan hakkında detayı öğrenenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.