Gönül Dağı'nın Selami'si Eser Eyüboğlu koronavirüse yakalandı

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve kısa sürede büyük beğeni toplayan Gönül Dağı dizisinde Selami karakteri ile izleyici karşısına çıkan Eser Eyüboğlu'nun da koronavirüs testi pozitif çıktı. Ünlü oyuncu Eskişehir'de konakladığı otelde karantinaya girdi.

Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ege Aydan ve Ecem Özkaya gibi isimlerin rol aldığı TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı setinde de koronavirüs paniği yaşandı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Eskişehir'de çekilen TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'nın oyuncusu Eser Eyüboğlu koronavirüse yakalandı. Geçen aylarda ikiz bebekleri Ege ve Can'ı kucağına alan Eyüboğlu, kendisini Eskişehir'de kaldığı otelde karantinaya aldı.

ESER EYÜBOĞLU KİMDİR?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, müzisyen, müzik yapımcısı. 1984, Bursa doğumlu. Bilkent Üniversitesi mezunu. Sektöre ilk girişi bir program ile olmuştur. Benzemez Kimse Sana" programına yarışmacı olarak katılmış ve başarılı performansı ile kendini göstermiştir. Doksanlar dizisindeki Necmettin karakteri de kariyerinin önemli işlerindendir. Oflu Hoca'nın Şifresi filmlerinin de Kadir'idir.

Eser Eyüboğlu aynı zamanda tiyatro sanatçısıdır. Birçok tiyatro oyununda rol almış ve müziklerini yapmıştır. Piyano, Yan Flüt, Bağlama, Mey, Akkardeon, Klarnet, Dilli Kaval çalıyor. Ayrıca Kick Box yapıyor.

Şimdiye dek birçok film ve dizide rol alan Eser Eyüboğlu, son yıllarda, 2018'de Ege'nin Hamsisi dizisinde Dursun Dursunoğlu karakterini canlandırdı, Şevkat Yerimdar isimli dizide Müfit karakterine hayat vermesi ile büyük beğeni topladı. 2020 yılında Gönül Dağı dizisi kadrosunda yer aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.