Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin sosyal medyayı yaktı geçti! Aman Rıfat görmesin

TRT1'de ekrana getirilen Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği Meryem karakteri ile izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu Sevilay Gültekin, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla gündeme bomba gibi düştü. Sevilay Gültekin'in paylaşımı takipçileri tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Hazal Çağlar, Nazlı Pınar Kaya gibi isimlerin rol aldığı yapımcılığını Ferhat Eşsiz'in, yönetmenliğini Yahya Samancı'nın üstlendiği TRT1 ekranlarının en çok izlenen yapımlarından olan Gönül Dağı dizisi oyuncularıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Gönül Dağı'nda Hüseyin Sevimli'nin hayat verdiği Rıfat karakteri ile Sevilay Gültekin'in canlandırdığı Meryem'in aşkı izleyenler tarafından büyük ilgi görüyor. Gözlerinin açılmasının ardından Rıfat'a soğuk davranması ile seyirciyi kızdıran Meryem'in tavırlarının da değişip değişmeyeceği merak konusu oldu.

Meryem karakterini neler yapacağı izleyenler tarafından beklenirken güzel oyuncu Sevilay Gültekin'in sosyal medya paylaşımları gündeme gelmeye devam ediyor. Kızıl saçları, çilleri ve güzelliği ile diziden oldukça farklı görünen Gültekin, hayranlarının beğenisini kazandı.

Instagram'da 30 binden fazla takipçisi olan Gültekin'in son pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcıları 'Rıfat'a yanlış yaptın'', ''Kırmızılı güzellik'', ''Gözlerin çok güzel'', ''Rıfat'ı üzme Meryem'', ''Her halin başka güzel'', ''Bu nasıl güzellik'' gibi yorumlarda bulundu.

İşte Sevilay Gültekin'in beğenilen pozları;