Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan'ın diziden ayrılma nedeni ortaya çıktı

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan, diziden ayrılma kararıyla dizinin hayranlarını üzmüştü. Ekranın en çok izlenen işlerinden olan Gönül Dağı'nın, Dilek'i olarak tanınan Gülsim Ali İlhan'ın diziden ayrılma nedeni ortaya çıktı.

Gülsim Ali İlhan, Gönül Dağı dizisindeki Dilek rolüyle şöhret kazanmıştı. Reytinglerde hep en üst sıralarda olan Gönül Dağı'nda iki sezon boyunca Dilek rolünü oynayan Gülsüm Ali İlhan, diziden ayrılışıyla hayranları da üzmüştü. Ünlü oyuncunun Gönül Dağı'ndan ayrılık sebebi ortaya çıktı.

GÜLSÜM ALİ İLHAN'IN GÖNÜL DAĞI'NDAN AYRILMA SEBEBİ NE?

Gönül Dağı dizisi ilk bölümünden bu yana Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekiliyor. Çekimler nedeniyle bazı oyuncular ulaşım zorluğu ve şehir yaşamından uzak kalmak gibi durumlar ile karşılaşabiliyorlar.

İklim yapısı nedeniyle de Sivrihisar'da kış ayları oldukça soğuk geçiyor. İddiaya göre; Gülsim Ali İlhan, tüm bu nedenlerden zorlandığı gerekçesi ve metropol yaşamını özlediği gerekçesiyle diziden ayrıldı.

Oyuncunun kendisi de İstanbul şehrine olan bağlılığını ve bu büyük metropoldeki yaşam tarzını özlediğini belirtmişti. Bununla beraber uzun süre Sivrihisar gibi sessiz bir yerde kalmak yerine, kişisel hedeflerine odaklanmak ve onlara daha fazla zaman ayırmak istediği de söylendi.