Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan makyajsız paylaştı, sosyal medya kullanıcıları kıyasa başladı: Hande Erçel'i sollar

TRT1'de ekrana getirilen Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali İlhan sosyal medya hesabından makyajsız pozunu paylaştı. Gülsim Ali İlhan'ın doğal hali son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Hande Erçel ile kıyaslandı. Sosyal medya kullanıcıları ''Hande Erçel'i sollar'' yorumunda bulundu.

Özel hayatı ile magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel, son olarak Fox TV'de ekrana getirilmiş olan Sen Çal Kapımı dizisinde rol aldı. Sosyal medya kullanıcıları Hande Erçel ile TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsüm Ali İlhan'ı kıyasladı.

MAKYAJSIZ PAYLAŞIMI BEĞENİ TOPLADI

Güzelliği ile adından söz ettiren Gülsim Ali İlhan, Instagram'da 1,7 milyon takipçisi olduğu hesabından makyajsız paylaşımda bulundu. Doğal hali ile herkesi kendine hayran bırakan Gülsim Ali İlhan, Hande Erçel ile kıyaslandı.

Gülsim Ali İlhan'ın makyajsız fotoğrafı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Güel oyuncunun takipçileri, paylaşımını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Sosyal medya kullanıcıları "Hande Erçel'i sollar" yorumlarında bulundu.