Gönül Dağı'ndan seyircinin moralini yerle bir edecek karar! ''Tam 3 hafta...'' diyerek açıkladılar!

TRT 1'de yayınlanan ve Köprü Film'in yapımcılığını üstlendiği Gönül Dağı dizisi son dönemin en çok sevilen aile dizileri arasında yerini alıyor. Diziyi merakla takip eden izleyiciler yeni bölümleri büyük bir heyecanla bekliyor. Ancak son olarak izleyicileri üzecek bir gelişme yaşandı. Gelen bilgilere göre, dizi 3 hafta boyunca ekranlardan uzak kalacak. Bu olay izleyicilerin moralini bozan gelişmelerden birisi oldu.

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olma unvanına sahip olan Gönül Dağı dizisinde bomba gelişmeler yaşanıyor. Diziyi yakından takip edenleri üzecek bir gelişme yaşanacağı bilgisine ulaşıldı. Gönül Dağı Katar'da düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası nedeniyle 3 hafta ekranlarda olmayacak. TRT 1'de bu süreç boyunca Dünya Kupası maçları yayınlanacak. Yaşanan bu gelişme dizinin izleyicilerinin moralini bozarken bu kararın 21 Kasım-18 Aralık tarihleri arasını kapsadığı bildirildi.

SEYİRCİLERİ ÜZECEK GELİŞME

Gönül Dağı dizisinde bomba gelişmeler yaşanıyor. Diziyi yakından takip edenleri üzecek bir gelişme yaşanacağı bilgisine ulaşıldı.

3 HAFTA BOYUNCA...

Gönül Dağı Katar'da düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası nedeniyle 3 hafta ekranlarda olmayacak.

Gönül Dağı'nda sessiz sedasız gelen ayrılık moral bozacak! Apar topar kadrodan çıkartıyorlar!

O TARİHLER ARASINDA YOK!

TRT 1'de bu süreç boyunca Dünya Kupası maçları yayınlanacak. Yaşanan bu gelişme dizinin izleyicilerinin moralini bozarken bu kararın 21 Kasım-18 Aralık tarihleri arasını kapsadığı bildirildi.

İŞTE YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Amcaoğulları sıcak su ihalesini alırlar. Kasabadaki her eve sıcak su sistemini kuracaklardır. Fakat kasabalı bu fikre sıcak bakmayınca amcaoğulları çözüm arayışına girer.

Elif ve Kenan söz yüzüklerini taktıktan sonra nişan hazırlıklarına başlayacaktır. Fakat Elif, nişan için çok hevesli değildir. Bunu fark eden Kenan bir karar alır ve Dişçi Musa'yla beraber bir yolculuğa çıkar.

Elif, Kenan'ın ortadan kaybolması üzerine endişelenirken Kenan yanında Elif'i şaşkına çevirecek biriyle çıkagelir.