Hazal Çağlar gidiyor yerine de... Gönül Dağı'nda flaş ayrılık gelişmesi! Bu veda diğerlerine benzemeyecek!

Bomba ayrılıkların yaşandığı Gönül Dağı dizisinde 3. sezon hazırlıkları önümüzdeki haftalarda başlayacak. Gülsim Ali'nin ayrılığı sonrası dizide sular durulmuyor. Dizide Asuman karakteriyle adından söz ettirmeyi başaran Hazal Çağlar'ın 3. sezonda projeye veda edeceğinin iddia edilmesi moralleri bozdu. Kulislerde bu iddia kulaktan kulağa gezmeye başladı. Bilindiği üzere Ramazan ve Asuman'ın düğünü esnasında mutlu anlar yaşanmış ve ikili arasındaki mutluluk herkesi sevindirmişti.

Gönül Dağı dizisi için ortaya atılan ayrılık iddiaları can sıkacak. Son günlerde Hazal Çağlar gidiyor yerine de başka bir isim geliyor iddiası kulislerde sık sık konuşulmaya başlandı. İkinci sezon finalinde başrol oyuncusunun vedası seyircileri yıkan gelişmelerden olmuştu. Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali'nin vedası sonrası diziye yeni isimlerin veda edeceği iddiası kulaktan kulağa geziyor. Son olarak Asuman karakterine hayat veren Hazal Çağlar'ın diziden ayrılacağı konuşuluyor.

SULAR DURULMUYOR

Gülsim Ali'nin ayrılığı sonrası dizide sular durulmuyor. Hazal Çağlar'ın 3. sezonda projeye veda edeceğinin iddia edilmesi herkesi şaşırttı.

MUTLULUĞA YENİ KAVUŞMUŞLARDI

Bilindiği üzere Ramazan ve Asuman'ın düğünü esnasında mutlu anlar yaşanmış ve ikili arasındaki mutluluk herkesi sevindirmişti.

VEDA MI EDİYOR?

Hazal Çağlar gidiyor yerine de Sıla Türkoğlu geliyor iddiaları kulislerde kulaktan kulağa geziyor.

HAZAL ÇAĞLAR KİMDİR?

1996 doğumlu olan Hazal Çağlar, Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Güzel oyuncu Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği Asuman karakteriyle ün kazandı.

Dizide söylediği şarkı ve türkülerle dikkatleri üzerine çeken ünlü ismin dizide Ramazan ile olan hikayesine yer veriliyor.