Türk sinemasının kalifiye ismi geliyor! Gönül Dağı'ndan Arka Sokaklar'a heyecan katacak transfer!

Kanal D ekranlarında 2006'dan bu yana macerasına tam gaz devam eden Arka Sokaklar dizisi bomba bir transferle gündeme geldi. Son olarak geçen sezon hemşire Elif'in babası Arif karakteriyle TRT1 ekranlarındaki Gönül Dağı dizisinde dikkatleri üzerine çeken Türk sinemasının usta oyuncusu Cem Kurtoğlu, Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna katıldı. Gelen bilgilere göre, usta oyuncunun canlandıracağı karakterin Rıza Baba'nın başına bela olacak bir isim olduğu ifade ediliyor.

Gönül Dağı'ndan Arka Sokaklar'a heyecan katacak transfer gelişmesi yaşandı. Türk sinemasının kalifiye ismi geliyor. Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar yine bir transfer gelişmesiyle gündeme geldi. 16 yıllık macerasında pek çok değerli oyuncuyu kadrosunda ağırlayan diziye bu kez usta bir oyuncu dahil oluyor. Türk sinemasının efsane isimlerinden Cem Kurtoğlu dizinin kadrosuna Rıza Baba'nın düşmanı olacak bir karakterle dahil oldu.

USTA OYUNCU GELİYOR

Arka Sokaklar bomba bir transfere imza attı. TRT1 ekranlarındaki Gönül Dağı dizisinde hemşire Elif'in babası Arif karakteriyle dikkat çeken usta oyuncu Cem Kurtoğlu, Arka Sokaklar dizisinin kadrosuna katıldı.

RIZA BABA'NIN BAŞINA BELA OLACAK

Gelen bilgilere göre, usta oyuncunun canlandıracağı karakterin Rıza Baba'nın başına bela olacak bir isim olduğu ifade ediliyor.

CEM KURTOĞLU KİMDİR?

Cem Kurtoğlu 31 Temmuz 1959 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Ankara Devlet Konservatuvarı yüksek bölümü mezunudur. Muazzez Kurtoğlu ve Haluk Kurtoğlu'nun kendileri gibi oyuncu olan oğludur.

Mezuniyetinin ardından bir süre Ankara Devlet Tiyatrosu'nda, sonra da İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda sanatçı kadrosunda görev yapmıştır. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra, birçok sinema, televizyon ve seslendirme çalışmaları yapmıştır.

Bugüne kadar pek çok dizi ve filmde rol alan usta oyuncu son olarak TRT1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisinde oynadı.