Gönül Dağı'nda küslük mü var? Başrol oyuncuları birbirlerini takipten çıktı

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar'la Ramazan'ı Cihat Süvarioğlu sosyal medyada birbirlerini takip etmiyorlar. Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar'la Ramazan'ı Cihat Süvarioğlu'nun neden birbirlerini takip etmedikleri sosyal medyada merak konusu oldu.

AKŞAM/Life

Hüsna Köşger

Gönül Dağı dizisi 4. sezonunda ekranda yer almaya devam ediyor. Ekranın en çok izlenen dizisi olan ve yayınlandığı her gün reytinglerde zirveye yerleşen Gönül Dağı'nda rol alan birçok genç oyuncu, ünü bu dizi sayesinde elde etmişti. Bu isimlerden birisi de Hazal Çağlar ile Cihat Süvarioğlu'ydu. Hazal Çağlar ile Cihat Süvarioğlu dizide Asuman ile Ramazan'ı oynuyor. Dizide karı-koca olan Asuman ile Ramazan karakterlerini oynayan Hazal Çağlar ile Cihat Süvarioğlu, sosyal medyada attıkları bir adımla şaşırttılar.

HAZAL ÇAĞLAR İLE CİHAT SÜVARİOĞLU BİRBİRLERİNİ TAKİP ETMİYORLAR

Dizide neredeyse her sahneleri birlikte olan iki oyuncunun birbirlerini sosyal medyada takip etmedikleri ortaya çıktı. Ne Cihat Süvarioğlu ne de Hazal Çağlar birbirlerini takip etmiyorlar. İki isim birbirlerini neden takip etmiyorlar, aralarında küslük mü var merak konusu oldu.