Ayrılan karakter de geri dönüyor! Gönül Dağı'nda başrol oyuncusu gidiyor!

Gönül Dağı'nda başrol oyuncusu gidiyor! Ayrılan karakter de geri dönüyor. Gönül Dağı dizisinin gelecek haftalarda yayınlanacak olan sezon finali bölümünde bomba bir ayrılık yaşanacak. Dilek rolüyle hafızalara kazınan Gülsim Ali diziye veda eden isim olacak. Bu gelişme dizinin hayranlarını üzerken ortaya bomba bir iddia atıldı. Dizinin Meryem'i Sevilay Gültekin ise projeye geri dönen isim olacak.

Son dönemlerin en çok izlenen dizilerinden birisi olan Gönül Dağı'nın sezon finali bölümünde bomba gelişmeler peşi sıra yaşanacak. Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizilerinden birisi olmayı başaran Gönül Dağı'nın 2. sezon finalinde yaşanan kayıplar izleyicileri sarsacak. Dizinin Dilek'i Gülsim Ali sezon finali bölümünde diziye veda edecek. Dilek'in ölümü Taner'i kahredecek. Öte yandan Meryem karakterini canlandıran Sevilay Gültekin'in projeye geri dönmesi heyecan yaratacak.

BAŞROL OYUNCUSU VEDA EDİYOR

Gönül Dağı'nın sezon finali bölümünde bomba bir ayrılık yaşanacağı konuşuluyor.

Dizinin Dilek'i Gülsim Ali diziye veda eden isim olacak. Dilek'in karnındaki bebeğiyle hayatını kaybedeceği iddialar arasında yer alıyor.

Bu gelişme dizinin hayranlarını üzerken ortaya bomba bir iddia atıldı.

SETİ TERK EDİP GİTMİŞTİ

Emanet dizisinde Seher karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu geçtiğimiz günlerde seti terk edip diziyi bırakmasıyla gündeme gelmişti.

GERİ DÖNÜYOR

Öte yandan Meryem karakterini canlandıran Sevilay Gültekin'in projeye geri dönmesi heyecan yaratacak.

SEVİLAY GÜLTEKİN KİMDİR?

1997 yılında dünyaya gelen Sevilay Gültekin, 2022 yılı itibariyle 25 yaşındadır. Gültekin, Dialog Anlatım İletişim'de Profesyonel Oyunculuk Eğitimi aldıktan sonra, Beyti Engin ile Karakter Tasarım Atölyesi'nde de eğitimini tamamlamıştır.

Kilit isimdi veda ediyor! Gönül Dağı'nda canlara tak ettirecek ayrılık!

Muhteşem teklif! Gönül Dağı'nda ölen ismin yerine geliyor!