Gönül Dağı'nda 2.5 yıl sonra bir ilk yaşandı! Beren Saat'in tıpatıp kopyasını getirdiler!

Gönül Dağı'nda 2.5 yıl sonra bir ilk gerçekleşti. Beren Saat'in birebir kopyasını getirdiler. Konusu ve oyuncu kadrosuyla cumartesi günlerinin iç ısıtan dizilerinden birisi olan Gönül Dağı yepyeni oyuncu transferleriyle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Diziye Aylin karakterleriyle Berfin Kıymaz'ın katılmasının ardından genç bir isim daha dahil oldu. Melis Sevinç, Selma öğretmen rolüyle izleyici karşısına çıktı.

3. sezona can sıkıcı hadiselerle başlayan Gönül Dağı'nda Dilek'in ölümüyle birlikte yeni bir dönem başladı. Hüznün hiç bitmediği dizide şok edecek olaylar ardı sıra yaşanıyor. Diziye ilk olarak mühendis Aylin rolüyle Berfin Kıymaz katılmıştı. Şimdi bomba bir transfer daha yapıldı. Gönül Dağı'na Selma öğretmen karakteriyle genç oyuncu Melis Sevinç dahil oldu. Yaşanan bu gelişme heyecan yaratırken "Beren Saat'in birebir kopyasını getirdiler!" yorumlarının yapılmasına da neden oldu.

YENİ DÖNEM BAŞLADI

Gönül Dağı'nda Dilek'in ölümüyle birlikte kadroya yeni isimler katılmaya devam ediyor ve heyecan giderek artıyor.

YENİ TRANSFERLERLE KADRO GÜÇLENİYOR

Dizide şok edecek olaylar ardı sıra yaşanırken Gönül Dağı kadrosunu güçlendirecek transferlere imza atıyor.

İKİ BOMBA İSİM...

Diziye ilk olarak mühendis Aylin rolüyle Berfin Kıymaz katılmıştı. Şimdi bomba bir transfer daha yapıldı.

KADROYA KATILDILAR

Gönül Dağı'na Selma öğretmen karakteriyle genç oyuncu Melis Sevinç dahil oldu. Yaşanan bu gelişme seyircide büyük heyecan yarattı.

BEREN SAAT'E BENZERLİĞİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan diziye katılan genç oyuncu Melis Sevinç, Beren Saat'e olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çekti.