Gönül Dağı'na taze kan! Başrol oyuncusunu kaybeden dizide Gülsim Ali'nin yerine geçecek!

Gönül Dağı'nda sezon finali bölümü bomba bir ayrılığa sahne oldu. 1. bölümden bu yana Dilek karakteriyle adından söz ettiren Gülsim Ali, sezon finali bölümünde diziye veda eden isim oldu. Bu olay sonrasında Gülsim Ali, sosyal medya hesabından veda paylaşımı yaptı. Bu gelişme dizinin hayranlarını kahrederken ortaya bomba bir iddia atıldı. Kulislerde konuşulan iddialara göre, Sıla Türkoğlu 3. sezonda Taner'in partneri olarak diziye dahil olacak.

Emanet dizisinin sezon finali bölümünde projeden apar topar ayrılan isim Gülsim Ali'nin yerine geliyor iddiası çok konuşuluyor. Bu iddia özellikle geçen aydan bu yana kulislerde kulaktan kulağa geziyor. Geçtiğimiz haftalarda sezon finali yapan Gönül Dağı'nda Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali diziye veda etti. Dilek'in ölümü ise Taner'i kahretti. Öte yandan Emanet dizisinden ayrılan Sıla Türkoğlu'nun Gönül Dağı dizisine katılıp katılmayacağı çok yakında belli olacak.

BAŞROLÜN AYRILIĞI YÜREKLERİ DAĞLADI

Gönül Dağı'nın sezon finali bölümünde bomba bir ayrılık yaşandı. Dizinin Dilek'i Gülsim Ali diziye veda eden isim oldu ve karnındaki bebeğiyle hayatını kaybetti.

GÖNÜL DAĞI'NA GELİYOR

Kulislerde son konuşulanlara göre, Sıla Türkoğlu yeni sezonda Taner'in partneri olarak diziye dahil olacak. Ancak yapım şirketinden bu konu hakkında bir açıklama gelmediğini de ifade edelim.

EMANET'TEN AYRILAN İSİMDİ

Emanet dizisinde Seher karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu geçtiğimiz günlerde seti terk edip diziyi bırakmasıyla gündeme gelmişti.

SILA TÜRKOĞLU KİMDİR?

Sıla Türkoğlu, 18 Nisan 1999 yılında İzmir Bornova'da dünyaya geldi. Oyunculuğa 2018 yılında rol aldığı Ağlama Anne dizisiyle başladı. 2019'da Yemin dizisinde Suna karakterini, 2020'de Emanet dizisinde Seher karakterini canlandırmıştır.