Utku Ateş Gönül Dağı'na veda mı ediyor? Gönül Dağı Serdar diziden ayrıldı mı? İşte detaylar...

Gönül Dağı dizisinde Serdar karakterine hayta veren Utku Ateş'in diziye veda edeceği konuşuluyor. TRT 1'de ekrana gelen dizi cumartesi akşamları seyirci karşısına çıkıyor. Gönül Dağı'nda Elif ve Serdar karakteri arasında yaşanan masum aşk izleyiciler tarafından çok beğenildi. Peki, Gönül Dağı Serdar diziden ayrıldı mı? Utku Ateş Gönül Dağı'na veda mı ediyor?

Gönül Dağı Serdar karakterine Utku Ateş hayat veriyor. TRT 1'de yayınlanan dizi cumartesi akşamı seyirci ile buluşuyor. Başarılı oyuncu Utku Ateş'in başka bir diziye transfer olduğu gündeme geldi. Reyting rekorlar kıran dizi Gönül Dağı saf ve masum aşkları, güçlü arkadaşlık ilişkileri ile izleyicilerin gönlünde taht kuruyor. Peki, Gönül Dağı Serdar diziden ayrıldı mı? Utku Ateş Gönül Dağı'na veda mı ediyor?

GÖNÜL DAĞI SERDAR DİZİDEN AYRILDI MI?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre OJO Pictures'ın Show TV için çektiği Cam Tavanlar dizisinin kadrosuna yeni bir isim katıldı. Fehmi Öztürk'ün yönettiği, Meriç Acemi'nin yazdığı dizinin kadrosuna Utku Ateş dahil oldu.

UTKU ATEŞ KİMDİR?

Utku Ateş, 1 Ocak 1990, İstanbul doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamladıktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünden mezun oldu. Ayrıca Akademi 35,5 Temel Oyunculuk Atölyesinde eğitim aldı.

Oyunculuk kariyerine ilk kez Kurt Seyit ve Şura dizisi ile adım atmıştır. Star TV ekranlarında yayınlanan kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ gibi oyuncuların yer aldığı Kurt Seyit ve Şura dizisinde dizi final yapana kadar yer aldı.

Aktif olarak Anadolu Hayat, Flo, Ruffles, Halley, Knorr, Turkcell, Algida, Beko ve Paşabahçe gibi önemli markaların reklam filmlerinde kamera karşısına geçmiş, 2018'de Ege'nin Hamsisi dizisinde Rehber Sinan karakterini canlandırmıştı.

Utku Ateş, 2019 yılında Kuzgun dizisi kadrosunda yer aldı.

Rol Aldığı Diziler:

Gönül Dağı (Serdar, 2020)

Kuzgun (2019)

Erkenci Kuş (Yiğit, 2018-2019)

Jet Sosyete (2018)

Ege'nin Hamsisi (Sinan, 2018)

Hayat Sırları (Murat, 2017)

Çilek Kokusu (Barış, 2015)

Kurt Seyit ve Şura (2014)