Üstelik 2 başrolü de çağırdılar! Gönül Dağı ile Bir Zamanlar Çukurova'yı birleştirecek dizi geliyor!

Bozdağ Film'in yapımcılığını üstlendiği yeni dizi için geri sayım başladı. Gönül Dağı ile Bir Zamanlar Çukurova'nın başrollerini transfer eden Al Sancak dizisi bomba gibi geliyor. Uğur Güneş ve Gülsim Ali'nin başrollerinde yer alacağı dizinin adı ilk olarak Avcı olarak duyurulmuştu. Alınan son dakika kararıyla dizinin adı değiştirildi ve yeni adı Al Sancak olarak belirlendi. Dün diziden paylaşılan ilk kareler ise büyük bir heyecana neden oldu.

Gönül Dağı ile Bir Zamanlar Çukurova'yı birleştirecek dizi geliyor. Üstelik 2 başrolü de çağırdılar. Ünlü senarist ve yapımcı Mehmet Bozdağ yeni bir dizi projesi için kolları sıvadı. Gelen bilgilere göre, TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Al Sancak dizisinin başrollerinde Uğur Güneş ve Gülsim Ali gibi önemli oyuncular olacak. Öte yandan dizi hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak.

HAZIRLIKLARI TAMAMLADILAR

Bozdağ Film yeni bir dizi projesiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Mehmet Bozdağ yeni bir proje için hazırlıkları tamamladı.

BAŞROL OYUNCULARI BELLİ OLDU

Uğur Güneş ve Gülsim Ali'nin başrolünde yer alacağı diziye dair detaylar yavaş yavaş netleşmeye başladı.

Kararı apar topar duyurdular! Gönül Dağı'ndan tam üzecek haber geliyor derken müjde üstüne müjde!

TRT'DE YAYINLANACAK

Seyircilerin merakla beklediği dizinin TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacağı bilgisine yer verildi.

İLK KARELER GELDİ

Al sancak dizisinin çekimlerinin başlamasıyla birlikte dizi setinden ilk kareler de geldi.

Diziye ait sosyal medya hesapları üzerinden "Al Sancak ekibinin sette ilk günü" notuyla paylaşılan karelerde dizinin başrol oyuncusu Uğur Güneş ve Al Sancak Timi oyuncuları yer aldı.

Yönetmenliğini Can Emre'nin yaptığı, senaryosunu Atilla Engin, Mehmet Arı ve Selman Kılıçaslan'ın kaleme aldığı 'Al Sancak'ın başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan üstlenirken dizinin kadrosunda ayrıca İdris Nebi Taşkan ve Ahmet Yenilmez gibi başarılı isimler yer alıyor.

Sezonun en iddialı ve merakla beklenen "Al Sancak" dizisi çok yakında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.