Gonca Vuslateri'den manidar paylaşım! Ebru Şahin'i mi hedef aldı?

Ünlü oyuncu Gonca Vusleteri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kadın meslektaşına manidar bir göndermede bulundu. Yüzüne estetik filtresi uygulayan Gonca Vuslateri, ''Ben aramı iyi tutayım da aman ekmeğimden olmayayım' estetiği yaptırdım. Bir iki dizide suni gözyaşıyla süzüm-ağlama sahnesi, tam kariyer yapacakken zengin kocayla Akdeniz sahillerinde tanışıp evlilik, aynı düğünde 5 gelinlik...'' ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun sözleri Ebru Şahin'e söylediği iddia edildi.

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, ses getirecek paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Gonca Vuslateri, paylaşımı ile bir kadın meslektaşına göndermede bulundu.

Yüzüne estetikli bir filtre uyguladığı bir fotoğrafını yayınlayan Vuslateri, gönderisine "Ben aramı iyi tutayım da aman ekmeğimden olmayayım' estetiği yaptırdım. Bir-iki dizide suni gözyaşıyla süzüm-ağlama sahnesi, yurt dışı satışlarından %1, tam kariyer yapacakken zengin kocayla Akdeniz sahillerinde tanışıp evlilik, aynı düğünde 5 gelinlik... Yok kızım Gonca rahatlık batar sana! Ben aramı kendimle bozmayayım da ne gelirse başımıza sevdadan olsun." notunu düştü.

Ünlü oyuncunun paylaşımı sosyal medyada Ebru Şahin'e göndermek olarak yorumlandı.