Gonca Vuslateri'den Hakan Altun'u kızdıracak 'manidar' paylaşım

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri ile Hakan Altun geçtiğimiz yılın sonlarında sürpriz bir aşka yelken açmış ancak birliktelikleri yeni yılı görmeden bitmişti. Gonca Vuslateri, geçtiğimiz gün Hakan Altun'u kızdıracak bir paylaşım yaptı. Vuslateri'nin Altun'la ilgili paylaşımını takipçiler ''manidar'' buldu.

Gonca Vuslateri ile Hakan Altun aşkı geçtiğimiz yılın sonlarında magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çok konuşulan aşk hikayesi kısa sürmüş, ikili yollarını kısa süre sonra ayırmıştı. Geçtiğimiz günlerde Gonca Vuslateri'den Hakan Altun'u kızdıracak bir paylaşım geldi.

Çiftin yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeni ile bu kararı aldıkları öne sürülmüştü. Ünlü şarkıcı, Gonca Vuslateri’yi sosyal medya hesabından da sildi. Altun, ilişkisi başladığı zaman sadece Vuslateri'yi takip ediyordu. Ayrılık sonrası Vuslateri’nin sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ise dikkat çekti.

Ünlü oyuncu, önce Instagram'dan, "İnsanın umudunu kaybettiren şeyler; yalanlar, sahtelikler, riyakarlıklar, iftiralar, aldatanlar diye devam eden bir liste" yazılı bir paylaşımda bulundu.

Vuslateri sonrasında da, "Türkiye’nin en iyi erkek sesi Teoman" şeklinde bir mesaj paylaştı. Vuslateri'nin paylaşımı ayrılık sonrasında, sosyal medya kullanıcıları tarafından 'manidar' olarak yorumlandı.