Oyuncu Gonca Vuslateri, Sabah'a verdiği röportajda hastalık sürecinde sağlık sisteminden dolayı yaşadığı kolaylık ve rahatlıktan bahsetmiş ve bu durumdan duyduğu memnuniyeti, sağlık sisteminin başarısını dile getirmişti. Vuslateri bu açıklamaları nedeniyle bazı kesimler tarafından linç edilmeye başlandı.
'Söyleşi sırasında yaşadığı sağlık sıkıntısını anlatırken ülkemizdeki sağlık sisteminin işleyişine yönelik de tespitlerde bulundu. Oyuncunun "Türkiye müdahalelerde, tedavilerde çok iyi bir sağlık sistemine sahip" demesi, bazılarının çok hoşuna gitmedi anlaşılan. Yine bilindik saldırgan ve hakaretamiz üslupla sosyal medyada yazdıkça yazdılar.
Artık nasıl bir ideolojik saplantı içindelerse kendi savundukları şeyin dışında söz söyleyeni hedef göstererek adeta intikam alıyorlar. Hafta başında kendilerini 'demokrat, özgürlükçü' etiketleriyle pazarlamaya çalışan bu kesimin içinden nasıl bir saldırgan ruh çıktığına şahit olduk. Yani makyajları aktı, gerçek yüzleri ortaya çıktı.'