Gonca Vuslateri ile ayrılan Hakan Altun'dan manidar 14 Şubat Sevgililer Günü paylaşımı

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri ile evlenmesi beklenirken sürpriz bir kararla ayrılan Hakan Altun, 14 Şubat Sevgililer Günü paylaşımı ile sosyal medyanın gündemine oturdu. 'Yalnız' yazan tabelanın önünde verdiği pozu paylaşan Altun, 'Çare yok ölmüşe olmuşa ayrılık çıkmış aşk fallarında, 2021'de bende durum yine budur' ifadeleri ile dikkat çekerken takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Romantik şarkıların prensi Hakan Altun'un ünlü oyuncu Gonca Vuslateri ile ilişkisini noktalaması aşk yaşamaya başlaması kadar büyük ses getirdi. Sosyal medya hesabından Vuslateri ile paylaşım yapan Altun'un 'Anladım ki eri olmuşum ben bu aşkın. Vuslatı beklerken' notu uzunca bir süre konuşuldu.

Evlilik kararı aldıkları iddia edilen çiftin ayrılması magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. 14 Şubat'ı yalnız geçiren Hakan Altun, Sevgililer Günü paylaşımı ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

'Yalnız' tabelasının önünde çekildiği meşhur fotoğrafını paylaşan müzmin bekar Hakan Altun, şu ifadeleri kullandı: 'Çare yok ölmüşe olmuşa ayrılık çıkmış aşk fallarında, 2021'de bende durum yine budur. Tüm sevdalıların 'Sevgililer Günü'nü canı gönülden kutluyorum ve sevdalısı olmayanlara umutlarını asla kaybetmemelerini diliyorum'