Gonca Vuslateri Büşra Pekin'e övgüler yağdırdı: Taş gibi kadın

Büşra Pekin ile Gonca Vuslateri, geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir davette görüntülendi. Gonca Vuslateri, son dönemde yaşadığı değişimle sıkça adından söz ettiren meslektaşı Büşra Pekin'e övgü dolu sözler sarf etti. Ünlü oyuncu Vuslateri, ''Taş gibi kadın, uğraşmayın'' diyerek kahkaha attı.

Son dönemde imajında ve kendisinde yaptığı değişimlerle magazin manşetlerini süsleyen Büşra Pekin kendisi gibi oyuncu olan Gonca Vuslateri ile katıldıkları bir etkinlikte buluştu. Basın mensupları ile sohbet eden Büşra Pekin ile Gonca Vuslateri, objektiflere birlikte poz verdi.

"TAŞ GİBİ KADIN, UĞRAŞMAYIN VALLAHİ"

Pekin'in son dönemdeki değişimiyle ilgili konuşan oyuncu Vuslateri, "Taş gibi kadın, uğraşmayın vallahi" diyerek meslektaşına övgü dolu sözlerde bulundu.

Vuslateri, ayrıca gözündeki morlukla ilgili sorulara "Şöyle bir Mehmet Erdem'i andırdığım yüz ifadem ile kaşımı gördünüz mü? Hafif bir şişti. Kaş yaptırdım şuraya sonra hafif bir şişti. Gerçeğini söylüyorum beğenmiyorsunuz, onu yapıyoruz 'Gerdin güttün' diyorsun ne diyeyim ben size" yanıtını verdi.