Gökhan Tepe: 'Örf ve adetlerimizi yaşatarak çocuğuma örnek olacağım'

Şarkıcı ve oyuncu Gökhan Tepe, oğlu hakkında alkış toplayan açıklamalarda bulundu. Tepe, 'Örf ve adetlerimizi yaşatarak çocuğuma örnek olacağım.' dedi.

25 yıllık müzik kariyerinde sayısız besteye imzasını atan aynı zamanda profesyonel olarak oyunculuk yapan Gökhan Tepe, çocuğu Denizhan ile ilgili alkış toplayan bir açıklamada bulundu. Sabah Günaydın'a konuşan Tepe, oğlu Denizhan'ı örf ve adetlerine uygun şekilde yetiştirmek istediğini söyledi.

'Denizhan şu an küçük fakat ileride de nasihat etmek yerine geleneklerimizi yaşatarak ona örnek olmayı tercih eden bir ebeveyn olmak istiyorum. Baba olarak rolümün öneminin farkındayım! Ben nasıl yaşıyorsam onun bilinçaltında da o kalacak ve ileride öyle davranacak büyüklerine ya da sevdiklerine. Mümkün olduğunca çok akrabasını tanısın, memleket köylerinde büyüsün, koştursun, hürmet etsin, hürmet görsün.' diyen Tepe, açıklamasını şöyle sürdürdü:

'O yeni bir nesle doğdu ama kökleri, izleri ona her yolculuğunda güven versin. Bu konuda komik bir anımız var; dedeler, anneanne, babaanne bir seneye yakın hiç göremediler onu. Tabii çok seviyorlar, Tahsin dedesi hep ellerini öpüyordu görünce. Denizhan da artık dedesini görünce önce elini uzatıyor. Bu çok hoşumuza gitti! Büyüdüğünde de el öpme sırası Denizhan'a gelecek elbette.'