Gökhan Göz'den Fatoş Yelliler'in özrüne sert yanıt

Şarkıcı Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda adının aşk dedikodularına karıştığı Gökhan Göz'den özür diledi. Göz'ün bu özre verdiği yanıt ise sert oldu.

Şarkıcı Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler, boşanma aşamasında eşini Gökhan Göz ile aldattığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Daha önce yaptığı yazılı açıklamada olayda Gökhan Göz'ün kendisiyle tanıştığı sırada kim ve evli olduğu konularından habersiz olduğunu söyleyen Yelliler, yeni bir açıklama yaptı.

Habertürk'te yer alan habere göre; Göz'den özür dileyen Yelliler, "Bu açıklamayı yapmak durumundaydım. Bir boşanma arifesindeyken tanıştık ve kendisinin (Gökhan Göz) bundan haberi yoktu. Kendisi bu sebeple ailesiyle çok büyük sorunlar yaşadı. Bunlara ben sebep olduğum için çok üzgünüm. Kendisi ve ailesinden özür diliyorum. Bu süreçte ailemin yanında Fransa'ya dönmeye karar verdim." dedi.

Boşanma aşamasında aldatıldığını öğrenen Berdan Mardini sessizliğini bozdu

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den Gökhan Göz açıklaması

Yelliler'in bu özrüne Göz'den karşılık sert oldu. Göz, "Kabul etmiyorum. Fatoş Yelliler'in destekleyen her kadın onun gibi mezhepsizdir." dedi.