Gökberk Demirci Yemin dizisinden ayrılıyor mu? O iddia ortalığı karıştırdı!

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinin başrol oyuncusu Gökberk Demirci ile ilgili ortaya atılan iddia kafaları karıştırdı. 3 sezonu geride bırakan ve başrol oyuncusu Özge Yağız'ın ayrılığı ile büyük darbe yiyen Yemin dizisinde bir ayrılığın daha yaşanacağı dedikoduları ortalıkta dolaşmaya başladı.

Senaryosunu Nazmiye Yılmaz'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Hakan Arslan ve Reyhan Pekar'ın oturduğu Yemin dizisi cumartesi ve pazar akşamları Kanal 7 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Özge Yağız ve Gökberk Demirci ile başlayan dizi hikayesi Yağız'ın ayrılığı ile izleyicileri sarsmış ve büyük bir boşluk yaratmıştı.

Yemin dizisinin başrol oyuncusu Gökberk Demirci ile ilgili ortaya atılan iddia şimdiden dizinin hayranlarını tedirgin etmeyi başardı. Sosyal medyada bazı kaynaklar Gökberk Demirci'nin ayrılacağı yönünde iddiaları dile getirdi. 3 sezonu geride bırakan ve 4. sezon için henüz anlaşma imzalamayan Gökberk Demirci'nin akıbeti şu an için henüz net bir şekilde bilinmese de hakkında çıkan olumsuz haberlerin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.