Gizem Karaca yeni rol heyecanını anlattı: Hayalim gerçek oldu

Güzel oyuncu Gizem Karaca önceki gün Levent'te görüntülendi. Zübeyde Hanım karakteri ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Gizem Karaca, rol için olan heyecanını muhabirlerle paylaştı. Karaca, ''Bu benim en büyük hayalimdi. Onu gerçekleştireceğim için çok mutluyum'' dedi.

Güzelliğinin yanı sıra başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Gizem Karaca, hayatı film olacak Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım filminde başrol olarak izleyici karşısına çıkacak. Filmde Gizem Karaca'ya Oya Başar, Altan Erkekli, Ahmet Kayakesen, Mehmet Aslantuğ, Halil Ergün gibi isimler eşlik edecek.

Önümüzdeki hafta çekimleri başlayacak olan film için Karabük-Safranbolu'ya gidecek olan Karaca, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncu, "Bu sinema filmi dönem filmi olduğu için o döneme uygun, benim tenime de uygun saç rengine bakıyorum. Karar vermeye çalışıyoruz" dedi.

Gizem Karaca, "Önümüzdeki hafta sonu çekilecek ve Safranbolu'da başlayacak. Ben de pazartesi gün Safranbolu'ya gideceğim. Film bu yıl çekilecek ama yayın dönemi önümüzdeki yıl olacak.

Zübeyde Hanım'ın hayatını oynamak benim için çok özel bir durum ve çok mutluyum çünkü hayatımda en çok oynamak istediğim kişinin hayatını oynayacağım. Bu benim en büyük hayalimdi. Onu gerçekleştireceğim için çok mutluyum. Ben çok güzel bir film olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.