Ginny and Georgia dizisinden Taylor Swift'e gönderme...Jet hızıyla cevap geldi

Dünyaca ünlü şarkıcı ve söz yazarı Taylor Swift, Netflix'de yer alan ‘Ginny and Georgia' dizisini cinsiyetçi olmakla suçladı. Dizide kendisine yapılan cinsiyetçi ifadeye cevap veren ünlü şarkıcı Taylor Swift, geçtiğimiz yıl yayınlanan hayatını ve kariyerini anlatan ‘Miss Americana' belgeseli üzerinden de Netflix'e bir sitemde bulundu.

31 yaşındaki ünlü Amerikalı şarkıcı Taylor Swift, kendisi hakkında cinsiyetçi bir şakaya yer verilen 'Ginny and Georgia' dizisi hakkında "son derece cinsiyetçi" açıklamasında bulundu.

Dünya çapında milyonlarca hayranı olan ünlü şarkıcı Taylor Swift, Netflix'de yer alan 'Ginny and Georgia' dizisinde kendisine yönelik yapılan cinsiyetçi ifade hakkında açıklamada bulundu. Ünlü yıldız Netflix dizisini, kendisi üzerinden kadınları aşağıladığını söyledi.

Dizide geçen ve tartışma haline gelen diyaloglarda, Taylor Swift'in geçmiş ilişkilerine dair cinsiyetçi ifadeler yer aldı. Diyaloglarda, annesi ile ilişkiler üzerine konuşan Ginny Miller'a, annesi Georgia erkek arkadaşından ayrılıp ayrılmadığını soruyor. Ginny karakteri ise "Sana ne? Sen Taylor Swift'ten daha hızlı erkek değiştiriyorsun." sözlerini kullandı.

Dizide yer alan bu diyaloglardan sonra Swift hayranları diziye büyük ve ağır eleştirilerde bulundu.

BU SANA HİÇ YAKIŞMADI

Swift, dizide kendisine yapılan kadın düşmanı sözlere ve yaşananlara Twitter hesabından cevap verdi, "Hey Ginny & Georgia, 2010'lar aradı ve bu tembel cinsiyetçi şakayı geri istedi. Saçma sapan şeylere bu komik diyerek kullanıp, sıkı çalışan kadınları aşağılamayı durdurmaya ne oldu? Ayrıca Netflix, Miss Americana'dan sonra bu sana hiç yakışmadı." diyerek Netflix'e de eleştiride bulundu.

Taylor Swift'in hayatını ve kariyerini anlatan 'Miss Americana' belgeseli geçtiğimiz yıl Netflix'de yayınlanmıştı. Daha önce DJ Calvin Harris, Harry Styles, John Mayer ve Jake Gyllenhaal gibi ünlü isimlerle aşk yaşayan Swift, 2017 yılından beri İngiliz oyuncu Joe Alwyn ile birlikte.

Netflix ise Taylor Swift ve hayranlarının dizi hakkındaki eleştirilerine henüz cevap vermedi.