Gigi ‘Nur', Bella ‘Hayriye' çıktı... Baba Mohammed Hadid ilk kez açıkladı!

Dünyaca ünlü modeller Gigi ve Bella Hadid'in emlak milyarderi babaları Mohammed Hadid Türkiye'ye geldi. İstanbul'da bir mekan açılışına katılan Mohammed Hadid, şehri gezerek Ayasofya Camii'nde namaz kıldı. İstanbul'u çok beğendiğini söyleyen Hadid bu yaz kızları Gigi ve Bella Hadid ile tekrar geleceğini söyledi.

Emlak kralı olarak tanınan ve ünlü modeller Gigi ve Bella Hadid'in babaları Mohammed Hadid İstanbul'u ziyaret etti. Bir mekan açılışına katılan Hadid, Sultanahmet'te bir otelde konaklıyor. 3 gün İstanbul'un tarihi yerlerini gezecek olan Mohammed Hadid, "Türk insanının cana yakın ve misafirperver olduğunu duymuştum gelmeden önce ama yemeklerinin bu kadar şahane olduğunu bilmiyordum. Buralara bayıldım. Asıl yaz aylarında bir kez daha gelerek bu sefer iyi bir tatil yapmak istiyorum" dedi.

Ayasofya Camii ve birçok tarihi mekanı ziyaret eden Mohammed Hadid, geziden önce açıklamalarda bulundu. Türkiye'yi daha önce de ziyaret ettiğini söyleyen Hadid, Suriye'nin İdlib kentinde 7 yaşından 9 yaşına kadar Arapçasını geliştirmek amaçlı yaşadığını açıkladı. Bir süre İskenderun'da yaşadığını ifade eden Mohammed Hadid, Türkiye'ye 20. Kez geldiğini açıkladı.

Türkiye'yi çok sevdiğini söyleyen Mohammed Hadid, "Türkiye'yi çok seviyorum. Yemeklerine bayılıyorum. O kozmopolit atmosferi yaşamak çok hoşuma gidiyor. Manzara inanılmaz. Dünyanın en güzel ülkelerinden biri. Bir dahaki sefer çocuklarımla geleceğim. Türkiye'nin güzel yerlerini birlikte keşfedeceğiz. Bodrum gittiğim yerlerden bir tanesiydi. Bundan sonra diğer yerlere de gitmek istiyorum. Alaçatı, Antalya, Kapadokya ve Gaziantep gibi yerlere de gitmek istiyorum. Özelikle Gaziantep'e gitmek istiyorum. Zeugma müzesini merak ediyorum. Ziyaret edeceğim" ifadelerini kullandı.

HEPSİ MÜSLÜMAN İSİMLERE SAHİPLER

Bir restoranda yemek yiyen Mohammed Hadid kızları hakkında özel açıklamalarda bulundu. Tüm çocuklarının isimlerinin Arapça olduğunu açıklayan Hadid, "Gigi'nin ismi Nur, Bella'nın ismi ise Hayriye. Oğlum Anwar'ın adı ise Enver Muhammet, 5 çocuğumun da Müslüman isimleri var." açıklamasını yaptı. Gigi Hadid'in bebeği Khai'nin isminin ise Hayriye'nin kısaltılmışı olduğunu ifadelerine ekledi.