Gibi'nin yıldızından olay Cem Yılmaz ve Feyyaz Yiğit yorumu: ''Herkesin hataları olur''

Gibi ve Erşan Kuneri dizilerinde rol alan oyuncu Necat Bayar, rol aldığı dizilerin yazarları ve başrol oyuncuları olan Cem Yılmaz ile Feyyaz Yiğit hakkında konuştu. Her iki isimle de çalışan Necat Bayar, Cem Yılmaz ve Feyyaz Yiğit için dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Oyuncu Necat Bayar, dijital diziler Gibi ve Erşan Kuneri'de rol almıştı. Haberler'in YouTube kanalında yayınlanan programına konuk olan Necat Bayar, birbirleri ile kıyaslanan Gibi dizisinin yazarı ve başrolü Feyyaz Yiğit ile Erşan Kuneri'nin yazarı ve başrolü Cem Yılmaz hakkında konuştu. Gibi'nin de Erşan Kuneri'nin de kendisi için güzel geçtiğini belirten Necat Bayar, Feyyaz Yiğit ve Cem Yılmaz hakkında şu cümleleri kullandı:

"Çok güzel geçti. Erşan Kuneri ve Gibi için aşağı yukarı aynı cümleleri kurabilirim. Benim için gülmek gerçekten çok güzel, güldürmek daha da güzel. Gülmeye çok ihtiyacımız var. Güldüren insanları başka bir yere koyabilmek lazım. Cem Yılmaz, Feyyaz Yiğit, Aziz Kedi ve güldürme işinde olan insanlar daha anlayışlı olmayı hak ediyor. Herkesin hataları olur. Bakış açımızı biraz daha düzeltmemiz lazım."