Gibi'nin yıldızı Kıvanç Kılınç ayrılan Sinem Ünsal, rol arkadaşı Halit Özgür Sarı'ya gönlünü kaptırdı... Bir dizi aşkı daha gerçek oldu

Gibi dizisinin yıldızı Kıvanç Kılınç ile 4 yıllık ilişkisini noktalayan Sinem Ünsal, Gizli Saklı'daki partneri Halit Özgür Sarı ile yeni bir aşka yelken açtı. Gizli Saklı'nın final yapmasının ardından Belgrad'a giden Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı'nın ilişkisi hayranları ile çekildikleri fotoğrafın ardından belgelenmiş oldu.

Mucize Doktor dizisinde rol almasının ardından yıldızı parlayan Sinem Ünsal, geçtiğimiz günlerde 4 yıldır aşk yaşadığı meslektaşı Kıvanç Kılınç ile ilişkisini noktalama kararı aldı. Sinem Ünsal, özel hayatı ile gündeme geldi.

FOX TV'de ekrana getirilen ve final yapan Gizli Saklı dizisinde başrolleri paylaşan Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı'nın sette başlayan arkadaşları aşka dönüştü. İkili, dizinin final yapmasının ardından tatil için rotasını Belgrad'a çevirdi. İlişkilerini magazin basınından uzakta yaşamak isteyen ikili baş başa tatile çıktı.

Ünsal ve Sarı'nın hayranlarıyla çektirdiği bir fotoğrafla ilişkileri belgelenmiş oldu. İşte çiftin Belgrad'da çektirdiği fotoğraf: