Bensu Soral, Kubilay Aka sorusunu duyunca kaçtı

Hakan Baş ile evliliğinde sorunlar yaşayan ünlü oyuncu Bensu Soral, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Basın mensupları ile sohbet eden Soral, evliliği hakkında ''Hâlâ halletmeye çalışıyoruz. Hassas sürecimiz devam ediyor. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Hakan Bey'le hep beraberiz. Aynı evi paylaşıyoruz.'' dedi. Kubilay Aka ile ilgili soruyu duyan Soral, röportajı noktaladı.

Bir süredir Hakan Baş ile boşanacağı yönünde çıkan haberlerle magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Bensu Soral, Nişantaşı'nda görüntülendi. Soral, muhabirler ile sohbet etti.

Evliliğinin biteceği iddiaları hakkında konuşan Soral, "Hâlâ halletmeye çalışıyoruz. Hassas sürecimiz devam ediyor. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Hakan Bey'le hep beraberiz. Aynı evi paylaşıyoruz. Şu anda bizim tek problemimiz, ünlü olduğumuz için herkesin her şeyi biliyor olması. Sürekli Haberler çıkıyor. Ama normal hayatımıza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz haftalarda Cam Tavanlar dizisindeki partneri Kubilay Aka ile samimi görüntüleri çıkan Bensu Soral'a aşk haberleri soruldu. Rahatsız ola Soral, "teşekkürler" diyerek aracına bindi.