Gençliğim Eyvah oyuncuları kimler? 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV ekranlarında yayınlanan Gençliğim Eyvah dizisi bu akşam 5. Bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Dizinin oyuncuları izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor. Süreç film tarafından hazırlanan Gençliğim Eyvah dizisinin yönetmen koltuğunda Deniz Yılmaz Şayir bulunuyor. Komedi ve dram türünde ekrana gelen Gençliğim Eyvah yeni akşam saat 20:00'da başlayacak.

Yeni yaz dizisi Gençliğim Eyvah pazartesi akşamları izleyici ile buluşuyor. Süreç film imzalı dizininin senaryosunu Ayhan Barış Başar ve Ünal Yeter yazıyor. Gençliğim Eyvah dizinin yönetmenliğini Deniz Yılmaz Şayir yapıyor. Bu akşam ATV ekranlarında yayınlanacak olan Gençliğim Eyvah 5. bölümü ile seyirci ile buluşacak. Birçok ünlü oyuncunu yer aldığı dizi saat 20:00’da ekranlara gelecek.

GENÇLİĞİM EYVAH 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki link üzerinden dizinin fragmanına ulaşabilirsiniz.

GENÇLİĞİM EYVAH 5.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

GENÇLİĞİM EYVAH OYUNCULARI KİM?

Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ahmet'in evinde kalan tüm erkekler Hacer tarafından sokağa atılınca, başlarına gelmeyen kalmaz. Zekeriya doğaya uyum sağlamaya çalışırken; Arif'in vahşi doğanın kurallarıyla hareket etmesi; başlarına olmadık işler açacaktır. Suzan, kaynanası Nuriye ile geçinemez.

Annesi ve Suzan arasında kalan Veysi perişan olur. İkisine de yaranamaz. Hacer ve Nuriye'nin karşılıklı rekabeti, aile içinde ilişkilerinin bozulmasına sebep olurken; Arif ve Zekeriya da ilişkileri düzeltmek için çabalar. Zola ile Azra arasında olan bitenleri fark eden Ahmet ise, Zola ile arasındaki gerginliğin su yüzüne çıkmasına neden olan bir hamlede bulunacaktır.