Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Songül'ü zirveye yerleşti! Devrim Özkan başarısıyla herkesi solladı

ImDb Starmetre listesi güncel isimleri bugün yayınladı. Tüm dünyadan 11 milyonu aşkın ismin yer aldığı listede, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde oynadığı Songül rolüyle yıldızını parlatan Devrim Özkan da yer aldı. Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Songül'ü Devrim Özkan, ImDb Starmetre listesinde 473. sırasında yer aldı ve diğer Türk oyunculara fark attı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yaz sezonunun en çok izlenen dizilerinden oldu. Show TV'de yayınlanan ve Ertan Saban, Özge Özberk ile Devrim Özkan'ın başrollerinde yer aldığı lise temalı dizi, Devrim Özkan'a büyük bir başarı getirdi. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Songül karakterini oynayan oyuncu, ImDb Starmetre listesinde zirveye yerleşti. ImDb Starmetre güncel listesi bugün yayınlandı.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ'NİN SONGÜL'Ü DEVRİM ÖZKAN IMDB'NİN ZİRVESİNDE

Tüm dünyadan 11 milyonu aşkın kişinin yer aldığı Starmetre listesinde Devrim Özkan da yer aldı. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki rolüyle yıldızını parlatan Özkan, listede 473. sırada ter aldı ve Türk oyuncuların hepsini geride bırakıp zirveye yerleşti.