Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de ortalık yangın yeri... İki yeni isimle güçlerine güç katacaklar!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de ortalık yangın yeri... İki yeni isimle güçlerine güç katacaklar. Gelsin Hayat Bildiği dizisinde heyecanı artıracak iki olay birden yaşandı. Dizi reyting sıralamasında diğer dizilerle yarışına tam gaz devam ediyor. Kadrosunu güçlendirme yoluna giden Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde bomba bir isim daha katıldı. Diziye son olarak ünlü oyuncu Pamir Pekin dahil oldu.

Perşembe akşamları Show TV ekranlarını kasıp kavuran Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi kadrosunu güçlendirmek için adımlar atıyor. Son haftalarda Gelsin Hayat Bildiği Gibi bomba iki ismi kadrosuna kattı. Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Poyraz Karayel gibi dizilerden tanıdığımız Tolga Güleç dizide Rıza karakterini canlandırmaya başladı. Kadroya son olarak ünlü oyuncu Pamir Pekin de katıldı. Perşembe günü rekabetin artmasıyla dizinin kadrosuna yeni isimler katacağı da tahmin ediliyor.

SÜRPRİZ TRANSFER

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde bomba haberler geliyor. Son olarak diziye bomba iki ismin daha katıldığı öğrenildi.

Böyle bir son yakışmadı! Seyirci isyanda... Mahkum'da ipleri koparacak karar alındı!

İKİ İSİM BİRDEN...

Gelsin Hayat Bildiği Gibi iki yeni isimle çok konuşulacak. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizi Tolga Güleç'in ardından ünlü oyuncu Pamir Pekin'i kadrosuna dahil etti.

PAMİR PEKİN KİMDİR?

Pamir Pekin 31 Mayıs 1979 yılında İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi Ekonometri Bölümünden mezun oldu. Bir süre modellik yaparak reklam filmlerinde oynadı. Oyunculuğa ilk adımını 2007 yılında yayımlanan Komiser Nevzat dizisi ile attı.

Hülya Avşar'ın A Benim Akılsızım şarkısına çekilen klipte rol aldı. Art arda dizilerde rol alan oyuncu, 2016-2017 yılları arasında yayımlanan Gülümse Yeter adlı dizide, daha sonra ise Hayat Şarkısı dizisinde oynadı.