Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de deprem yaratacak ayrılık! Hikayesi kısa sürdü

Show TV ekranlarının sevilen yapımlarından olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde yaşanan beklenmedik ayrılık magazin gündemine bomba gibi düştü. Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 1 Aralık'ta yayınlanan son bölümünde, Rıza karakterine hayat veren Tolga Güleç kadroya veda etti. Tolga Güleç, sosyal medyadan veda paylaşımında bulundu.

Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Mustafa Açılan, Nilsu Berfin Aktaş ve Özgü Delikanlı gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Show TV'nin sevilerek takip edilen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 1 Aralık Perşembe akşamı 20. bölümüyle ekrana geldi.

TOLGA GÜLEÇ GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ KADROSUNA VEDA ETTİ

Kısa bir süre önce Gelsin Hayat Bildiği Gibi kadrosuna "Rıza" karakteri ile katılan yakışıklı oyuncu Tolga Güleç, senaryo gereği son bölümde ölerek diziye veda etti. Kadroya veda etmesinin ardından sosyal medyadan paylaşımda bulunan Güleç, "Çok teşekkür ederim bu güzel sevginiz ve tertemiz desteğiniz için. Başka bir evrende, en güzel halimizle, yeniden görüşürüz en kısa zamanda. Sezonlar boyunca sürsün, yolu bahtı hep açık olsun" ifadelerine yer verdi.