Gelinim Mutfakta'da olay itiraf! 2 aylık evli gelin hayatının şokunu yaşadı!

Gelinlerin yemek yaptığı ve kayınvalidelerin puanladığı program Gelinim Mutfakta'ya bu hafta dahil olan Cansu gelin ve Semiha kayınvalide arasında gerginlik yaşandı. Semiha kayınvalide evlendikten sonra da oğlu ve gelininin oturduğu evin kirasının büyük bir kısmını kendi cebine aldığını söyledi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta'da şoke eden bir olay yaşandı. Gelin ve kaynana arasında yaşanan tartışmada gerçekler ortaya çıktı. Bu hafta programa yeni katılan Cansu gelin, 15 bin TL ödediği evin gerçek kira bedelinin 6 bin TL olduğunu, 9 bin TL'lik üstünü kayınvalidesi Semiha'nın aldığını öğrendi...

HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Evlilik sürecinde 15 bin TL'ye tuttukları lüks evden kayınvalidesi yüzünden vazgeçtiklerini anlatan Cansu gelin, eşinin amcasının eski evine aynı parayı verdiğini söyledi.

Ancak Semiha kayınvalide, gerçek kira bedelinin aslında 6 bin TL olduğunu 9 bin TL'yi kendi cebine aldığını ve yediğini söyledi.

"OĞLUMUN PARASINI BEN YEMELİYİM"

Diğer kayınvalideler ve gelinler gibi sunucu Nursel Engin de bu itiraf sonrası şoke oldu. "6 bin TL'nin üstüne ihtiyacın var mı?" sorusunu yöneltti.

Ancak kayınvalide Semiha "İhtiyacım yok. Ama oğlumun parası daha tatlı geliyor." açıklamasında bulundu.