Gelinim Mutfakta'da gergin anlar: Meğer kayınvalideler bundan hoşlanmıyormuş!

Gelinim Mutfakta hafta içi her gün Kanal D ekranında yayınlanıyor. Bu hafta yarışmaya bir yeni isim daha katıldı. Kritik ve zaman zaman eğlenceli anların yaşandığı Gelinim Mutfakta'da gelinler ve kayınvalideler arasında kriz çıktı. Günün yemeğini yapmaya koyulan yarışmacılar o ismi büyük tepki gösterdi.

Kanal D'nin severek takip edilen yarışma programı Gelinim Mutfakta her gün bir isim çeyrek altının sahibi oluyor. Gelinler marifetlerini sergiliyor, kayınvalidelerde günün en yüksek puanını kendi gelinine vermeye çalışıyor. Her hafta programa yeni bir isim katılıyor ve 5 altın bilezik için yarışıyor. 

Bugün ekrana verilen 621. bölümde gelinler arasında tartışma çıkıyor olaya kayınvalidelerde dahil oluyor. Gelinim Mutfakta'da ilginç anlar kameraya yansıyor. Kayınvalideler gelinden bakın ne istiyor...

Gelinim Mutfakta'ya yeni katılan yarışmacısı Sibel Çağlar'ın ojesi olay oldu. Gelinler yemek yapmaya başladığı anda yarışmacı Zeynep, Sibel'e "Sibelciğim sen ojelerinle niye geldi?" sorusunu soruyor. Sibel ise kuaför olduğumu bir şekilde göstermek istedim açıklamasında bulunuyor.

Ardından yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden Gizem, "Bak gel gel, temizlik uzmanı Aysun, bana laf ediyordun oje sürdüğümde halbuki benimki parlatıcıydı" şeklinde konuşuyor. Gelinler arasında oje krizi yaşanıyor. Yemeğin içine kaçabileceğinden ötürü rahatsız olan kayınvalideler tepkisini gösteriyor.

Sibel, Ojelerimi kaliteli olduğunu öne sürerek kendini savunuyor. Kayınvalideler aseton getirerek gelinden ojeleri çıkarmasını istedi. Olay daha sonra Seda Sayan'ın sunumuyla kritikte de çok konuşuldu. Fakat yarışmacı ojelerini silmekten vazgeçmedi.