Gelinim Mutfakta Zeynep kimdir, kaç yaşında? Gelinim Mutfakta Zeynep aslen nereli, işi ne?

Gelinim Mutfakta Zeynep yarışma geri döndü. İlayda Doğan'ın ayrılması ile bu hafta yeni bölümü ile ekranda izleyenleri ile buluştu. Programın başlamasıyla kadroya dahil olan Zeynep hırslı bir yapısı olduğuna dikkat çekmişti. Yeni sezonun en fazla altın kazanan yarışmacısı oldu. Gelinim Mutfakta Zeynep kimdir, kaç yaşında? Gelinim Mutfakta Zeynep aslen nereli, işi ne?

Kanal D'de yayınlanan yarışma programı Gelinim Mutfakta hafta içi her gün ekrana geliyor. Onur Büyüktopçu'nun sunduğu program izleyenlerden tam not alıyor. 28 Aralık Pazartesi günü yarışmaya Gelinim Mutfakta Zeynep tekrardan dönüyor. Hırslı bir yapısı olduğuna dikkat çeken Gelinim Mutfakta Zeynep kimdir, kaç yaşında? Gelinim Mutfakta Zeynep aslen nereli, işi ne? İşte tüm detaylar...

GELİNİM MUTFAKTA ZEYNEP KİMDİR?

Gelinim Mutfakta Zeynep Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkan yeni yarışmacılar arasında yer alıyor. Zeynep Kalyon Gökçe yarışmanın başından beri Gelinim Mutfakta'da yarışıyordu. Yaklaşık 2 ay önce programdan elendi ve programa yeniden katıldı.

Yarışmaya kayınvalidesi Yasemin Gökçe ile katılan Zeynep Kalyon Gökçe, 32 yaşında ve aslen Trabzonlu. Rekabeti çok sevdiğini ve hırslı bir yapısı olduğunu söyleyen Zeynep, katıldığı ilk bölümde “buraya tozu dumana katmaya geliyorum.” sözleriyle iddialı bir giriş yapmıştı.

Gelinim Mutfakta Zeynep kuaförlük mesleğini icra etmektedir.