Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta elenen isim açıklandı!

Gelinim Mutfakta 5 Şubat puan durumuna göre bugün bir isim elenirken diğeri 5 altın bileziğin sahibi oldu. Kanal D'de yayımlanan yarışma programında gelinler bugün saray usulü kuru baklava tarifini yaparak, kayınvalidelerden tam puan almaya çalıştı. Gelinim Mutfakta 5 Şubat puan durumuna göre Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi?

Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi soruları bugün verecek puan durumuna göre belli oldu. Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'da kıyasıya mücadele veriyor. Kayınvalideler ve Seda Sayan 5 Şubat puan durumuna karar verildi. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta 5 Şubat puan durumu açıklandı mı?

GELİNİM MUTFAKTA KİM KAZANDI, KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta kazanan ve elenen isim belli oldu.

5 Şubat günün en yüksek puanı alan isim Zeynep oldu. Zeynep çeyrek altını kazanan kişi seçildi.

Haftanın en yüksek puanını 90 puanla Aysun oldu.

Hafta boyunca en düşük puanı alan iki isim Ayten ve Esin oldu. Yapılan çekiliş sonucu 67 puanla Esin oldu.

GELİNİM MUTFAKTA'DA BUGÜN NELER YAŞANDI?

Kaynanalar odasında görünmez bir kaza yaşanıyor!

Ayten, yemeğini yaptıktan sonra kaynanalara kahve yaptı. İkram için kaynanalar odasına giden Ayten'in ayağı takılınca olanlar oldu. Elindeki tepside bulunan kahveler Nurten Hanımın üzerine döküldü. Nurten Hanım can havliyle ayağı sıçradı. Diğer gelinler ise, kaynanalar odasından gelen çığlığa kulak kabarttılar.