Gelinim Mutfakta 25 Aralık puan durumu belli oldu! Gelinim Mutfakta kim elendi, kim kazandı?

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve elenen isim açıklandı. Hafta boyunca yarışan gelinler cuma günü düzenlenen haftanın finalinde hem çeyrek altına hem de 5 altın bileziğe kavuşmak istiyor. 4 gelin ve kayınvalide yarışırken yalnızca bir isim programa veda ediyor. Duygusal ve zaman zaman heyecanlı anların yaşandığı Gelinim Mutfakta kim elendi, haftanın birincisi kim? Gelinim Mutfakta 25 Aralık puan durumu Onur Büyüktopçu tarafından netleştirildi.

Gelinim Mutfakta'da elenen ve birinci olan isim belli oldu. Bugün yarışmada şok eden bir olay yaşandı. 5 gün boyunca kıyasıya yarışan gelinler haftanın final heyecanını yaşadı. Gelinim Mutfakta kim elendi, kim kazandı? Gelinim Mutfakta 25 Aralık puan durumu belli oldu. 

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ VE ELENEN İSİM KİM?

Gelinim Mutfakta'da gün birincisi bugün İlayda oldu.  Bu haftanın en düşük puanını alan iki gelin Özlem ve İlayda oldu. Ve puan durumu açıklanırken İlayda'nın kayınvalidesi yarışmadan annesinin rahatsızlığı nedeniyle çekilme kararı aldı. Bu yüzden bu hafta programa veda eden isim İlayda oldu.

Haftanın finalinde 5 altın bileziği alarak Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi 89 puanla Gizem oldu.

Gelinim Mutfakta'yı Seda Sayan mı sunacak? Onur Büyüktopçu Gelinim Mutfakta'dan ayrılacak mı?

GELİNİM MUTFAKTA 25 ARALIK PUAN DURUMU!

Gelinim Mutfakta 25 Aralık puan durumu bugün açıklandı ve bir kişi 5 altın bileziği kazandı.

Gizem: 89 puan

Aysun: 79 puan

İlayda: 69 puan

Özlem: 67 puan aldı.