Gelinim Mutfakta dün gün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 28 Ocak puan durumu!

Gelinim Mutfakta 28 Ocak puan durumu Seda Sayan tarafından açıklandı. Haftanın sonuna yaklaşırken bir kişi çeyrek altını kazandı. Tüm hafta yarışan gelinler, kayınvalidelerden 5 tam puan almayı hedefliyor. Gelinim Mutfakta dün gün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 28 Ocak puan durumu nasıl?

Gelinim Mutfakta gün birincisi ve 28 Ocak puan durumu dün açıklandı. Gelinler ve kayınvalideler haftanın sonunda 4 altın bilezik için mücadele veriyor. Seda Sayan programın sonunda Gelinim Mutfakta 28 Ocak puan durumunu duyuruyor. Dün, yarışmacılar, kapya biber çanağında tavuk yaptılar. Peki, Gelinim Mutfakta dün gün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 28 Ocak puan durumu nasıl?

GELİNİM MUTFAKTA GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta gün birincisi  bugün Esin oldu. Esin çeyrek altını kazandı.

Günün yarışma yemeği Balkan'lara özgü yemek olunca gelinler yöresel kıyafetlere bürünüyorlar. Seda Sayan'ın önderliğinde yapılan koltuk kapma yarışı, izleyenleri çok eğlendiriyor. Yarışma anları ise, gergin bir ortamda devam ediyor. Finale bir gün kala gelinler ve kaynanalar stresten öfkeli bir hal alıyorlar.

GELİNİM MUTFAKTA 28 OCAK PUAN DURUMU NASIL?

Gelinim Mutfakta 28 Ocak puan durumu günün değerlendirmesinin ardından Seda Sayan tarafından açıklandı. İşte bugünün puanları...