Gelinim Mutfakta 6 Ocak puan durumunu kazananı bakın kim oldu! Görünce şaşıracaksınız...

Gelinim Mutfakta 6 Ocak puan durumu belli oldu! Kanal D'nin severek takip edilen yarışmasında bugün kayınvalideler yemek yaparken gelinler puanlamayı yaptı. Dün kabak çiçeği dolması yapıldı ve en yüksek puan oylandı. Gelinim Mutfakta gün birincisi kim? Gelinim Mutfakta 6 Ocak puan durumunu kazananı bakın kim oldu!

Gelinim Mutfakta 6 Ocak puan durumu açıklandı. Önce gün birincisi belli oluyor ardından günlük puan tablosu Seda Sayan tarafından ekrana veriliyor. Dün, Gelinim Mutfakta'da gelinler puanlamayı yaparken kayınvalideler yemeği hazırladılar. Hafta içi her gün Kanal D'de ekrana geliyor. Gelinim Mutfakta 6 Ocak puan durumunu en yüksek alan kişi çeyrek altına da kavuşacak. Gelinim Mutfakta gün birincisi kim?

GELİNİM MUTFAKTA GÜN BİRİNCİSİ KİM?

Gelinim Mutfakta gün birincisi açıklandı. Bugün en yüksek puanı Semra Hanım aldı. 

Kaynanalar, Seda Sayan'dan duydukları "Yemeği siz yapacaksınız!" cümlesinden sonra terlemeye başladılar. Özellikle Semra Hanım, bir kez daha yaşadığı yarışma stresine tekrar girdi ve boncuk boncuk terlemeye başladı. Zeynep'in kaynanası Yasemin Hanım, ilk kez bu yarışın içine girdiğinden dolayı tedirgindi. Mutfağa hakim olmadığı için kaplumbağa hızıyla yarışa başladı. Kaynanalar birbirlerinin masalarına giderek rakiplerini yavaşlatmaya çalıştılar.

GELİNİM MUTFAKTA 6 OCAK PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 6 Ocak puan durumu açıklandı. İşte bugüne ait puan durumları...

Semra: 19

Yasemin: 18

Nurten:11

Elmas: 10