Gelinim Mutfakta Esin kaç yaşında? Gelinim Mutfakta Esin ve kayınvalidesi Hacer kimdir?

Gelinim Mutfakta Esin ve kayınvalidesi Hacer, programa yeni katılan isim oldu. Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan yarışma programında cuma günü bir isim elendi. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı Gelinim Mutfakta Esin ve kayınvalidesi Hacer kimdir? Gelinim Mutfakta Esin kaç yaşında?

Gelinim Mutfakta Esin ve kayınvalidesi Hacer programa yeni katıldı. İddialı bir giriş yapan kayınvalide ve gelin hafta boyunca altınları toplamaya kararlı. Seda Sayan'ın sunduğu yarışma programında geçen hafta bir yarışmaya Gizem veda edince Esin ve kayınvalidesi Hacer onların yerine gelen isim oldu. Gelinim Mutfakta Esin ve kayınvalidesi Hacer kimdir?

GELİNİM MUTFAKTA ESİN VE KAYINVALİDESİ HACER KİMDİR?

Gelinim Mutfakta Esin ve kayınvalidesi Hacer, yarışmaya iddialı bir giriş yaptı. İlk gün çeyiz getiren ve dağıtan ikili izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor. Yeni yarışmacı Esin ve kaynanası Hacer Hanımın anlattıkları herkesi şaşkına çeviriyor. 

Gelinim Mutfakta Esin ve kayınvalidesi Hacer hakkında fazla bir bilgi bulunmuyor. Detaylı bilgi gelince haberimize ekleyeceğiz.