Gelinim Mutfakta Damla ve kayınvalidesi Gül Ersoy kimdir? Damla ve kayınvalidesi Gül Hanım kaç yaşında?

Gelinim Mutfakta'ya yeni yarışmacı Damla ve kayınvalidesi Gül Hanım katılıyor. Her pazartesi yeni bir isim programa dahil oluyor. Kayınvalide Gül Hanım iddialı kıyafeti ve konuşmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Gelinim Mutfakta Damla ve kayınvalidesi Gül Hanım kimdir?

Gelinim Mutfakta Damla ve kayınvalidesi Gül Hanım yarışmaya yeni katılan isimler oldu. Kanal D'de hafta içi her gün ekrana gelen yarışma programında cuma günü bir isim elenirken bir kişi 5 alın bileziği kazanıyor. Yeni gelen Damla ve kayınvalidesi Gül Hanım hakkında detaylar ekran başındaki izleyenlerin dikkatini çekiyor. Peki, Gelinim Mutfakta Damla ve kayınvalidesi Gül Hanım kimdir?

GELİNİM MUTFAKTA DAMLA VE KAYINVALİDESİ GÜL HANIM KİMDİR?

Gelinim Mutfakta Damla ve kayınvalidesi Gül Hanım yarışmanın 128. haftasına damga vuruyor. Gül Hanım, Seda hanım gibi şarkıcı olduğunu, Sibel Can, İbrahim Tatlıses gibi isimlere vokalistlik yapmış. Ayrıca oğlunu çok zor şartlar altında büyüttüğüne dikkat çekiyor.

Gül Ersoy, O Ses Türkiye şampiyonu olan Alkan Dalgakıran'ın da annesi. Hatta oğlu Seda Sayan ile de aynı sahnede konser verdi. Fenerbahçeli. Gelininin el lezzetine çok güveniyor. 44 yaşında. Yalovalı.