Gelinim Mutfakta 3 Şubat puan durumu! Gelinim Mutfakta dün gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 3 Şubat puan durumu günün sonunda açıklandı. Ekranların en çok izlenen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da dün Yasemin Hanım'ın rahatsızlanması yarışmaya damga vurdu. Gelinler kuzu mutancana tarifi alarak yemek yapmaya koyuldu. Peki, Gelinim Mutfakta 3 Şubat gün birincisi kim? Gelinim Mutfakta 3 Şubat puan durumu...

Gelinim Mutfakta 3 Şubat puan durumu açıklandı. Gününün sonunda bir gelin en yüksek puanı alıyor ve çeyrek altının sahibi oluyor. Seda Sayan"ın sunumuyla ekrana gelen programda zaman zaman heyecanlı ve duygusal anlar yaşanıyor. Dün kuzu mutancana yapan gelinlerin hedefi beş tam puan almak. Gelinim Mutfakta 3 Şubat gün birincisi kim? Gelinim Mutfakta 3 Şubat puan durumu haberimizde.

GELİNİM MUTFAKTA 3 ŞUBAT GÜN BİRİNCİSİ KİM?

Gelinim Mutfakta 3 Şubat gün birincisi Aysun oldu. Aysun kayınvalidelerden ve Seda Sayan"dan toplamda 19 puan aldı.

Zeynep"in kaynanası Yasemin Hanım, yemek tadımı sırasında fenalaşmaya başlıyor. Seda Hanımdan yardım isteyen Yasemin Hanıma ilk müdahaleyi stüdyoda hazır bulunan sağlık ekibi yapıyor. Puan heyecanına daha fazla dayanamayan Yasemin Hanım, herkesin üzgün bakışları altında ambulansla hastaneye kaldırılıyor.

GELİNİM MUTFAKTA 3 ŞUBAT PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 3 Şubat puan durumu Seda Sayan tarafından açıklandı. Bugün kuzu mutancana yapan gelinlere puanı her zaman olduğu gibi kayınvalideler verdi.