Gelinim Mutfakta perşembe gün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 21 Ocak puan durumu!

Gelinim Mutfakta 21 Ocak puan durumu yemek tadımlarının ardından belli oldu. Bir isim çeyrek altını kazandı. Gelinim Mutfakta 21 Ocak puan durumunu Seda Sayan açıklıyor. Bugün gelinler mutfakta ıspanaklı kol böreği yaptılar. Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? İşte Gelinim Mutfakta 21 Ocak puan durumu

Gelinim Mutfakta 21 Ocak puan durumu arama yapılan başlıklardan oldu. Kanal D'nin severek takip edilen programında bugün yine yemekler yapıldı. Kayınvalidelerde Gelinim Mutfakta 21 Ocak puan durumunu verdi. Perşembe günü ıspanaklı kol böreği yapan gelinler günün sonunda verilecek olan çeyrek altın için yarıştı. Gelinim Mutfakta 21 Ocak puan durumu haberimizde.

GELİNİM MUTFAKTA GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta gün birincisi belli oldu. Günün en yüksek puanı alarak çeyrek altının sahibi Zeynep seçildi.

Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta 22 Ocak puan durumu!

Gelinim Mutfakta 624. Bölümde 2 bin 23 metre kol böreği yaparak Guinnes Rekorlar Kitabı'na giren rekortmen börekçi Hasan Acar konuk oldu ve gelinlere börek açmanın inceliklerini gösterdi.

Günün yarışma yemeği "Ispanaklı Kol Böreği"di. Seda Sayan'ın bu konuda gelinlere bir sürprizi vardı. Programa, Bursa'da 2 bin 23 metre kol böreği yaparak önemli başarıya imza atan Hasan Acar ve yardımcı şefi Raif Sertkaya konuk oldu. İki usta şef ellerinde uzaya giden kol böreği ve Guinnes ödülünün sertifikasıyla rekorlar kitabına nasıl girdiklerini anlattılar. Ardında da gelinlere kol böreğinin hamurunun nasıl açıldığını uygulamalı olarak gösterdiler.

GELİNİM MUTFAKTA 21 OCAK PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 21 Ocak puan durumu açıklandı. Bugün Sibel eksik malzeme kullandığı için 2 puanı kesildi. 18 puandan 16 puana düştü. İşte  Gelinim Mutfakta 21 Ocak puan durumu