Gelinim Mutfakta 16 Aralık puan durumu: Gelinim Mutfakta dün gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 16 Aralık puan durumu kayınvalidelerin tadımları sonrası belli oldu. Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta gündüz kuşağı yemek programları arasında yer alıyor. Dün hamsili pilav yapan gelinler kayınvalidelerden 5 puan almak için yarışıyor. Günün sonunda yalnızca bir kişi çeyrek altını kazanıyor. Gelinim Mutfakta 16 Aralık puan durumu nasıl? Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 16 Aralık puan durumu ekrana verilince çeyrek altını alan isim açıklandı. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan programın sunucusu Onur Büyüktopçu Gelinim Mutfakta 16 Aralık puan durumlarını açıklıyor. Türkiye'nin en çok altın kazandıran yarışması Gelinim Mutfakta'da gelineler dün hamsili pilav yaparak yüksek puan almaya çalışıyor. Peki, Gelinim Mutfakta 16 Aralık puan durumu nasıl? Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu?

GELİNİM MUTFAKTA 16 ARALIK PUAN DURUMU NASIL?

Gelinim Mutfakta gün birincisi belli oldu. Aysun bugünde gün birincisi seçildi. 14 Aralık Salı günü Aysun en yüksek puanı alarak 1. olmuştu.

Gelinim Mutfakta 17 Aralık puan durumu: Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu?

GELİNİM MUTFAKTA GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta 16 Aralık puan durumu günün sonunda Onur Büyüktopçu tarafından açıklandı. En yüksek puanı 21 ile Aysun aldı.

Zuhal Topal'la Sofrada 16 Aralık puan durumu! Zuhal Topal'la Sofrada çarşamba puanları nasıl?